Wednesday, 29 January 2014

Gua Semak !!!

Ola... !!!!!!!
hai u ollzzz...

Malam ni, nope! I mean beberapa hari ni, seyes wa rasa semak... wa rasa mcm nk belasah2x org je, nak cepuk lempang2x je.

Allah...

Hmmpph !! seyes wa xtau nape, but I hate this feeling.. *sigh

k lah, wa xde mood (Mybe perubahan hormon kot =..=" )

Ok, t lain kali wa smbung lak.

Adiooosss !!!!

Saturday, 25 January 2014

Nasi dah jadi nestum

Olla u ollozzz (gediksz gua )
hekhek. Assalamualaikum :)
Harinni wa demam, tapi xpe ah.. sakit tu khafarah dosa an! so biakan.. xpe lah proses2 sental dosa2 aq yang lalu kan, Alhamdulillah.

Actually,  kat skola wa hari ni ada sambutan maulud nabi, arm... mnyesal gak la xleh join dahnla taon ni last year aku join event mcm tu. huhukhuk.

Nasik dah jadi nestum....~

ok lah wa xde idea nk meraban apa. so...

#Adiosss !! ^^